Misschien komt het omdat ik de yogabewegingen rustiger en meer mindful uitvoer, of omdat ik de downward dog even laat voor wat het is, maar ik ben vandaag niet duizelig en niet misselijk geweest tijdens de yoga sessie.  Ik heb de video van eergisteren gedaan, die uit twee delen bestaat. En hoewel die overgang niet naadloos gaat, de muziek, de lerares, de setting en haar aanpak, zijn allemaal erg fijn. Wel heb ik bij elke beweging nog steeds veel pijn in mijn gewrichten, maar ik verwacht niet dat dit snel zal overgaan. Ik laat me echter graag verrassen!

Vandaag op het schoolplein sprak ik met een lieve vriendin die tevens yoga lerares is en een eigen yoga school heeft. Omdat ik erg benieuwd ben naar haar expertise, vooral als het gaat over yoga voor beginners, heeft ze toegezegd dat ik haar mag interviewen binnenkort! Deze video zal ik dan online zetten tijdens de 30 dagen yoga challenge. Mochten jullie nog vragen hebben voor haar, stel ze dan gerust in het reactie veld onderaan, dan neem ik ze mee!

Hieronder nog de twee video’s van de Mindful yoga sessie van vandaag en eergisteren:

Deel 1:

 

Deel 2:

 

Liefs, Tanja


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.