Vandaag was een off day, hetgeen je ook kunt lezen op mijn blog van vandaag die ik bijhoud voor mijn Raw Food Challenge. Ik dacht ‘dat doe ik wel effe, twee challenges simultaan”. Ik had echter geen rekening gehouden met het uitlopen van de Yoga Challenge en de vroege start van de detox in mijn andere challenge. Tja, nobody is perfect, zullen we maar zeggen.

Vlak na mijn ontwaken voelde ik me nog goed en heb ik een aantal zonnegroetjes gedaan. In de loop van de vroege middag verslechterde ik door de detox van mijn nieuwe raw food dieet, maar mijn dagelijkse yoga had ik -op de zonnegroetjes na- nog niet gedaan. Als zich wat ernstigere ontgiftingsverschijnselen voordoen, is het rustig aan doen en zo veel mogelijk extra dutjes en nachtrust pakken, erg belangrijk.

Nadat ik ’s middags even had gelegen om te slapen, voelde ik me al wat beter en heb ik de liggende yoga gedaan uit de eerste helft van de detox video van gisteren. Heel langzaam en rustig bewegend voelde dit zeer verkwikkend en kon ik daarna ook eindelijk op stap om te genieten van de tweede Pinksterdag.

Het is bijzonder om me te bedenken dat morgen de Yoga Challenge is afgelopen en dat ik deze gedurende 30 dagen heb volgehouden. Iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen met mijn aanvankelijke hekel aan yoga. Omdat ik nog steeds wel pijn heb bij de beoefening van yoga, ben ik benieuwd of het helen en ontzuren van mijn lichaam gedurende de Raw Food Challenge, een positieve invloed zal hebben op yoga voor mij. Na afloop van de 30 Dagen Yoga Challenge, zal ik zeker een follow up geven na enkele weken om hiervan melding te doen.

Morgen DAG 30!!

Liefs, Tanja

Photo credits: Aliva Pam (Flickr)


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.