Tanja

Tanja Ortmans (1973) is gediplomeerd en gecertificeerd Hypnotherapeut, Integratief Psychotherapeut en Meditatie Trainer (Kinder Mindfulness en MBCT) met meer dan tien jaar ervaring. Daarnaast heeft ze de internationale opleiding Journey Practitioner bij Brandon Bays gevolgd. Ook heeft ze een HBO studie Personeel & Organisatie afgerond en enkele jaren gewerkt als Human Resource Manager en Recruitment Cosultant.

Tanja ziet het leven als een spel dat je niet te serieus moet nemen. En jezelf al helemaal niet. Als je al van een levensfilosofie zou mogen spreken, volgt Tanja de leer van de non-dualiteit of advaita vedanta. Niets is echt, alles is een illusie en de enige waarheid is dat we niets en tegelijkertijd alles zijn. Hierbij laat ze zich inspireren door mensen als: Unmani, Gangaji, Allan Watts, Eckhart Tolle, Thich Nath Hanh, Byron Katie, Billy Fingers, Osho, etc.

Tanja heeft veel plezier in de ontwikkeling en het ontwerp van websites en houdt zich verder bezig met het bereiden van de heerlijkste raw vegan lekkernijen. Rauwe taarten en zelfgemaakte bonbons met bijzonder smakelijke inhoud zijn haar favoriet. Maar ook voor een hartige taart of verrukkelijke salades ben je bij haar aan het juiste adres. Lees meer op via Tanja’s Raw Food Challenge! Ze kan verder haar creativiteit kwijt in het ontwerpen van kleurrijke, extravagante jurken en pofbroeken (die je hier kunt bekijken) en het schrijven van blogs, artikelen (lees meer) en boeken (lees mee met haar Science Fiction vervolgverhaal ‘Tijd’).

Tanja woont samen met  haar vier kinderen en vijf katten in een rustig dorp onder de rook van Amsterdam.

Like je me op Facebook voor leuke acties en nieuwtjes?

Tanja houdt van taart, haar kids, katten en kip, rooibosthee, van random aan elkaar genaaide stoffen een jurk maken, verse juices, schrijven, zelfgemaakte bonbons en mensen inspireren…

Volg je me op Instagram?