Kleding ontwerpen

   

Een greep uit de kleding die ik de afgelopen jaren heb ontworpen. Vooral grote jurken met hoepels zijn mijn favoriet! En pofbroeken. Ik ben DOL op pofbroeken! En kleur, kleur en nog eens kleur.

Ik werk voornamelijk met vintage kleding en tweedehands stoffen en daar maak ik nieuwe gewaden van. In 2013 had ik verregaande plannen om een kledinglabel op te zetten: Miss Pippi (where Sissi meets Pippi Langkous, mijn twee jeugd heldinnen!). Vanwege de complexiteit van het opzetten van een label en de noodzakelijke investeringen, is dit label nooit ‘in het echie’ geboren. Ik sluit echter niet uit dat er ooit kleding van mijn hand op de markt gaat komen.

Voor privé opdrachten (bijvoorbeeld een kleurrijke trouwjurk) ben ik uiteraard te benaderen. Je trouwjurk wordt in mandala design in diverse stofsoorten en tinten gemaakt, waaronder Chinese Dupionzijde. De levertijd van een trouwjurk is een maand. Ik werk er ongeveer drie weken aan en een unieke trouwjurk van mijn hand heb je al voor € 4900,-