Een kijkje in je toekomst

Groepssessie

Zelf kijken in jouw toekomst, kan dat? Ja dat kan zeker!
Wat we vanavond gaan doen is samen een kijkje nemen in je gewenste toekomst.
Want heb je bepaalde wensen en verlangens, zoals afvallen, stoppen met roken, een eigen zaak starten, je droomliefde vinden, etc? Er kan zomaar een moment zijn in jouw toekomst waarop je je wensen en verlangens al hebt bereikt. En naar dat moment gaan we toe.

Ik ben getraind en erkend Hypnotherapeut en Tijd-Ruimte-specialist. Dat wil zeggen dat ik door middel van Hypnose (ook wel trance genoemd) mensen in een andere staat van bewustzijn breng. In deze staat heb je toegang tot diepere en andere lagen van jouw Zijn. En als Tijd-Ruimte specialist kan ik jou overal naar toe brengen in trance. Naar je verleden en zelfs naar vorige levens, maar ook naar jouw eventuele toekomst of diverse toekomstige scenario’s. Ik help zelfs mensen naar paralelle tijdlijnen te reizen waar ze kennis maken met heel andere delen van hun eigen Zelf.

En aanstaande vrijdag 10 februari kun je kennismaken met zowel Hypnose als een Tijdreis en neem ik je mee naar jouw gewenste toekomst. Hier ontmoet je jouw toekomstige zelf. Dit Zelf kan van alles voor je doen om jou te helpen jouw doelen te verwezenlijken.

Wees welkom, kom het gewoon ervaren en laat je verrassen.

Wanneer? Vrijdag 10 februari 2017 van 19.30 tot 21.00 uur
Waar? De groepssessie is bij mij in Wormer aan het Kalander 29. Er is maximaal plaats voor 12 personen. De thee en biologische lekkernijen staan klaar!
Bijdrage voor deze onvergetelijke reis is slechts 15 euro.

Misschien tot dan!
Groetjes, Tanja

Opgeven voor de Groepssessie 'Een kijkje in je toekomst'

11 + 2 =

Lees je ook mee?

Een 41-jarige moeder wordt tot haar grote ontsteltenis wakker in een vreemd bed naast een persoon uit het verleden. In het pikkedonker probeert ze zich te oriënteren en komt tot een verbijsterende ontdekking. Ze is in deze vroege ochtenduren terecht gekomen op een plek waar niets is zoals het hoort te zijn. Waar is ze? Welke dag is het? Radeloos gaat ze op zoek naar een weg terug naar huis. Begin HIER met lezen.

Mijn Science Fiction roman online. Elke week een nieuw deel…

Image Butterfly Creative Commons: Photo ‘Revisiting an old favorite’ by Joel Olives (Flickr) edited by Tanja