Jim Carrey is één van mijn helden en video’s van deze bijzondere komiek zul je vaker tegen komen op deze website. Jaren geleden zag hij het licht en ontdekte hij dat hij groter was. Groter dan wie hij was, wat hij zei, groter dan wie en wat dan ook. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij geen mens was met een zieltje, maar een ziel, oneindig groot, deel uitmakend van het grotere geheel. Gebruik makend van zijn lichaam om tot uiting te komen in deze wereld.

In 2014 gaf hij een zeer inspirerende speech op de Maharishi University of Management Graduation. Een aantal lessen hieruit, kun je vandaag bekijken in deze aflevering van Inspirerende Video’s.

 


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.