Binnenkort geef ik in Wormer deze Groeps-Tijdreis. Een unieke ervaring die je NIET wilt missen!!!

Zelf kijken in jouw toekomst, kan dat? Ja dat kan zeker!

Ik ben getraind en erkend Hypnotherapeut en Tijd-Ruimte-specialist. Dat wil zeggen dat ik door middel van Hypnose (ook wel trance genoemd) mensen in een andere staat van bewustzijn breng. In deze staat heb je toegang tot diepere en andere lagen van jouw Zijn. En als Tijd-Ruimte specialist kan ik jou overal naar toe brengen in trance. Naar je verleden en zelfs naar vorige levens, maar ook naar jouw eventuele toekomst of diverse toekomstige scenario’s. Ik help zelfs mensen naar paralelle tijdlijnen te reizen waar ze kennis maken met heel andere delen van hun eigen Zelf.

En vrijdag 10 maart kun je kennismaken met zowel Hypnose als een Tijdreis en neem ik je mee op reis naar jouw gewenste toekomst. Hier ontmoet je jouw toekomstige zelf. Dit Zelf kan van alles voor je doen om jou te helpen jouw doelen te verwezenlijken.

De avond vindt plaats in de beslotenheid van een kleine groep die ik tijdens een soort geleide hypnotische meditatie zal begeleiden.

Wees welkom, kom het gewoon ervaren en laat je verrassen.

Wanneer? Vrijdag 10 maart 2017 van 19.30 tot 21.00 uur
Waar? De groepssessie is bij mij in Wormer aan het Kalander 29. Er is maximaal plaats voor 12 personen. De thee en biologische lekkernijen staan klaar!
Bijdrage voor deze onvergetelijke reis is slechts 15 euro. Opgeven kan via de event pagina HIER!

 

Liefs, Tanja


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.