Het beste zou natuurlijk zijn als ik zou zeggen dat ik me in een hoekje zit te schamen. Dat is niet het geval. Ik zit in mijn tuin in de zon. Wel in een hoekje ja, maar in het hoekje van mijn 3-zits bank die vorige week van de woonkamer naar de tuin is verplaatst. Ik heb een nieuw, tweedehands bankstel gekregen en deze oude, leren 3-zits mag nu lekker in de tuin staan. Precies zo neergezet dat ik heerlijk de avondzon kan pakken.

Ik deel een roseetje met mijn lief en realiseer me dat ik zo ontzettend hard heb gewerkt vandaag, in de flow, heerlijk surfend op de creatieve golven van mijn zijn. Maar dat ik mijn yoga-practice vandaag de hele dag voor me uit heb geschoven. Ik had er echt zin in en had de salontafels al weg geschoven. Maar het kwam er niet van. Er lag nog een was. Of drie. De keukenvoegen schreeuwde moord en brand om wat Ajax met bloemengeur en de wc’s… ik zal het niet hebben over de wc’s. Vier weken in de flow schrijven en websites bouwen hebben sporen nagelaten op de staat van mijn huishouden En vandaag op mijn yoga practice.

Het spijt me. Echt. Morgen weer een échte yoga-post. Geen excuses! Enne… als jij nou een dagje mist van deze challenge…het zij zo. We kunnen natuurlijk niet elke dag perfect zijn 😉

Liefs, Tanja


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.