Nadat ik in de zomer van 2012 in aanraking kwam met deze lifestyle, struikelde ik al gauw over de Youtube video’s van Kristina, een stralende, vrolijke, kleurrijke en inspirerende vrouw die momenteel zo veel video’s online heeft staan dat je vast een jaar lang elke dag een van haar video’s kunt kijken. Boordevol geweldige recepten, tips, adviezen en vooral inspiratie. Want het volhouden van dit dieet kan regelmatig behoorlijk wat voeten in de aarde hebben.

Het is mijn ervaring dat een rauw en veganistisch dieet niet in een rechte lijn naar boven gaat, maar meer in een golvende lijn. Soms (misschien meer dan soms), kukel je terug in oude eetgewoontes of verlies je jezelf een keer of enkele dagen in pasta’s bologneses en patatjes met mayonaise.

DIT IS NIET ERG!

DIT IS NORMAAL!

MAAK JE NIET DRUK!

 

Geniet van je terugval en pak daarna je dieet weer op. Dat dat soms niet zo makkelijk is, heb ik het afgelopen jaar bewezen, waarin ik in september na een juice fast weer alles begon te eten wat God verboden had. En dat bleef doen tot vlak voordat ik deze Raw Vegan challenge startte.

Ik kan je niet alleen deze video van Kristina aanbevelen waarin ze uit de doeken doet hoe ze volledig is genezen van haar chronische ziekte door dit raw vegan dieet, maar ook haar andere video’s. Als ik een slechte dag heb, duik ik gelijk haar Youtube-kanaal in. Klik HIER voor de link.

Veel kijkplezier en liefs,

Tanja


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.