Stomtoevallig struikelde ik vandaag over deze twee video’s (je kunt ook alleen deel 1 doen) en die begin met tien minuten Zonnegroet! Ik heb ondanks de meditatie en de rustdag wel een aantal Zonnegroetjes gedaan en Dag 20 stond natuurlijk helemaal in het teken van de Zonnegroet. Hoe leuk was het dan om vandaag deze workout tegen te komen en te doen. In het eerste deel begeleidt de yoga docente je heel rustig en vriendelijk door twee rondes Zonnegroetjes. In totaal doe je er dus vier en ik zal je zeggen: Ik vond het behoorlijk pittig.

Ik lag op de grond in mijn woonkamer en je moet weten dat met het zonnige weer, mijn buurt net een camping is en mijn huis een zoete inval-tent. Terwijl ik probeerde mezelf in allerlei houdingen te wringen, klepperde de brievenbus van buurtkindjes die wilden spelen, renden kinderen door het huis en stonden er regelmatig buurtkindjes ineens binnen te staren naar mijn yoga-avontuur. Omdat ik bepaald nog niet soepeltjes en gevorderd ben, leidde het me erg af. Toch heb ik deel 1 en 2 zonder kleerscheuren kunnen afmaken. Met deel 2 heb ik voor het eerst een yoga-brug gemaakt en wat andere nieuwe houdingen gedaan. Leuk maar wel even goed wennen!

Wat fijn om de Zonnegroet eens zo heel langzaam vier keer te doen. Deze yoga docente begreep duidelijk de spirituele boodschap achter het groeten van de Zon en dat gaf deze sessie voor mij extra diepgang. Ik hoop voor jou ook. Ik denk eerlijk gezegd dat ik hem morgen weer ga doen.

Liefs, Tanja

 

 

 

 


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.