In deze documentaire worden zes Amerikanen met diabetes gevolgd, die in een speciaal kuuroord verblijven, waar ze gedurende 30 dagen enkel op rauwe, biologische en plantaardige voeding zullen leven. Hun vorderingen wordt nauwgezet gevolgd en gemonitord door medische experts en voedingsdeskundigen

‘Raw Food’ staat erom bekend dat het mensen met acute en chronische, milde en ernstige lichamelijke en geestelijke aandoeningen kan genezen. De vraag die men hoopt te beantwoorden in dit experiment is dan ook: “Kan een raw food dieet niet alleen type 2 diabetes genezen (de suikerziekte die veelal ontstaat door verkeerde leefgewoonten), maar ook type 1 diabetes (de aangeboren suikerziekte)?”

Dit gedocumenteerde experiment is geïnitieerd door Dr. Gabriël Cousens, de auteur van “Er is een medicijn voor diabetes”. In deze geweldige en boeiende, door IMDB met een 7,7 beoordeelde film zien we vele inspirerende experts voorbij komen, zoals David ‘Avocado’ Wolfe, Anthony Robbins, Woody Harrilson en Fred Bisci.

Ik heb deze documentaire enkele jaren geleden gezien en was er buitengewoon door geraakt in positieve zin. Ongelooflijk bijzonder om te zien wat een dieet van levende, plantaardige voeding doet met een (ziek) mens. Vandaag deel ik deze docu graag met jullie!

Liefs, Tanja


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.