Vandaag was het Bevrijdingsdag en lag er een drukke dag voor mij in het verschiet. Ik ben gisteravond in Overijssel aangekomen voor de verjaardag van mijn schoonvader en vanochtend ontmoette ik de familie van mijn schoonmoeder, die uiteraard ook een taartje kwam eten, voor het eerst. Het was een gezellige, drukke boel tot een uur of drie. Aan het eind van de middag, toen het Bevrijdingsdag 2015-noodweer was opgeklaard, zijn we met zijn vieren naar Zwolle gegaan voor een erg feestelijke avond vol bandjes, dansen, zingen en heerlijk eten. ’s Avonds hebben we een trip gemaakt down memory lane van mijn schoonfamilie. We zijn naar hun vorige huis, een mooie witte boerderij, gegaan en hebben de rest van de avond oude filmpjes gekeken. Deze informatie heb ik nodig voor mijn boek ‘Tijd‘, die hier op de website is te lezen als vervolgverhaal.

Al met al een druk dagje en ik had tussen de verjaardag en het Bevrijdingsfestival heel even tien minuten tijd voor wat yoga oefeningen. Ik heb geen video mee laten draaien en gewoon op de grond en op bed wat rek en strek oefeningen gedaan. De savasanah, lijkhouding, op bed en arm, schouder en nek rek en strek oefeningen, zoals rondjes draaien met het hoofd en de schouders en armoefeningen, waarvan ik de naam nog niet weet. Ook heb ik mijn favoriete boom oefening gedaan: de tree yoga pose (zie de afbeelding hierboven). Ik ben dol op bomen en mijn balans is goed en ik voel me heel sterk en vredig als ik deze houding aanneem :-).

Morgenochtend ga ik vroeg terug, omdat mijn kinderen weer komen en dan hoop ik dat ik tussen thuiskomst en komst kindjes nog even tijd heb voor de MBSR 2 video van Dokter Lynn Rossy, waarvan ik deel 1 gisteren heb gedaan.

Liefs, Tanja en hopelijk tot morgen!


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.