Seriously, heb ik iets gemist? Hadden de coaches van The Voice of Holland acute hersenverweking? Vannacht heb ik The Voice of Holland terug gekeken. Dit doe ik via mijn pc om de doodeenvoudige reden dat ik nog niet eens zou weten hoe de TV aan gaat (Ik kijk verder geen TV. Dus ;-)). En van het optreden van Thijs in aflevering 1 van The Voice stond ik boven op mijn stoel. Echt waar! Als ik coach was had ik gelijk gedrukt. What was wrong with the coaches??? Soms snap ik niets van dit programma. Dus, beste Thijs, ik vond je rap, zang En timing HELEMAAL het EINDE!!! Blij voor jou dat je nu niet vast zit aan een of ander wurgcontract, maar lekker je eigen ding kan gaan doen. Je bent nu in de kijker geweest en ik ben er zeker van dat je het helemaal gaat maken. Hou vol, laat je niet uit het veld slaan en … vooral doorgaan!!!

UPDATE Februari 2017: Thijs Pot heeft het jaar erna weer een poging gewaagd bij The Voice en……? Hij is bij de laatste VIER (!) in de finale geëindigd. Trots op jou, Thijs!


Deel deze post met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tanja
Tanja Ortmans (1973) is Metafysicus, Hypnotiseur, Sci-Fi Auteur, Integratief Psychotherapeut, Multidimensional Coach, Designer en moeder van vijf (haar jongste zoon Gaia woont in de hemel). Vanaf haar vroegste jeugd is de ontdekkingstocht naar de multidimensionaliteit van het leven, de reis van de ziel, kwantum fysica en hoger bewustzijn haar grootste passie. Ze woont samen met haar vier kinderen en drie katten, in de buurt van Amsterdam.